Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen

Waterontharders

Waterontharders zijn apparaten die worden gebruikt om hard water te behandelen en de hoeveelheid opgeloste mineralen, zoals calcium en magnesium, te verminderen. Een bekend merk dat hoogwaardige waterontharders produceert, is Eco Match. Aboud Tegels & Sanitair is leverancier van Eco Match waterontharders.

Eco Match staat bekend om zijn innovatieve benadering van wateronthardingstechnologie en zijn streven naar duurzaamheid. De waterontharders van Eco Match zijn ontworpen om efficiënt en effectief te werken, waarbij ze de hardheid van het water verminderen zonder schadelijke chemicaliën toe te voegen.

Het installeren van een waterontharder kan een complexere taak zijn die vaak het beste wordt uitgevoerd door een professional op het gebied van loodgieterij. Aboud Tegels & Sanitair verzorgt het gehele proces. Wij adviseren u graag over onze waterontharders en komen deze bij u thuis installeren. Neem contact met ons op!

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een waterontharder van Eco Match is de bescherming die het biedt aan huishoudelijke apparaten en leidingen. Hard water kan leiden tot de vorming van kalkaanslag, wat de levensduur en de efficiëntie van apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en waterkokers kan verminderen. Door het installeren van een Eco Match waterontharder wordt kalkaanslag voorkomen, waardoor apparaten langer meegaan en energie-efficiënt blijven werken.

Daarnaast biedt een Eco Match waterontharder ook voordelen op het gebied van persoonlijke verzorging. Hard water kan de huid uitdrogen en haar dof maken, terwijl zacht water de huid en het haar zachter en gladder maakt.

Eco Match streeft ook naar duurzaamheid in zijn producten. De waterontharders zijn ontworpen met oog voor energie-efficiëntie en waterbesparing. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën die de hoeveelheid zout en water die nodig is voor het onthardingsproces minimaliseren, waardoor het milieu wordt ontzien.

Bij de keuze voor een Eco Match waterontharder kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. About Tegels & Sanitair helpt u graag verder met een waterontharder. Vraag ons gerust om meer informatie.

Offerte aanvragen