Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen

Tegels en sanitair

Bij Aboud Tegels & Sanitair bent u aan het juiste adres voor een complete badkamer volledig naar uw wensen. Met de juiste keuze van tegels en sanitair kunt u een badkamer creëren die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Bekijk onze projecten voor inspiratie!

Tegels spelen een cruciale rol in het ontwerp van een complete badkamer. Ze bieden duurzaamheid, waterbestendigheid en een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Bij het kiezen van tegels voor een badkamer moet rekening worden gehouden met verschillende factoren, zoals de stijl van de ruimte, de gewenste sfeer en de functionaliteit. Vloertegels moeten bijvoorbeeld slipbestendig zijn, terwijl wandtegels gemakkelijk schoon te maken moeten zijn.

Qua stijl en ontwerp zijn er talloze opties beschikbaar. Van klassieke keramische tegels tot moderne mozaïektegels, er is voor elk wat wils. Tegenwoordig zijn er ook innovatieve tegelmaterialen, zoals keramisch hout of betonlook tegels, die een eigentijdse en unieke uitstraling aan de badkamer kunnen geven. Met tegels kunt u ook spelen met kleuren, patronen en texturen om een persoonlijk tintje aan de ruimte te geven.

Naast tegels is het sanitair een essentieel onderdeel van een complete badkamer. Het omvat elementen zoals de wastafel, het toilet, de douche, het bad en eventueel een bidet. Bij het kiezen van sanitair is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte, de functionaliteit en u persoonlijke behoeften.

Het assortiment sanitair is enorm en biedt opties voor verschillende smaken en budgetten. Moderne badkamers worden vaak geleverd met strakke, minimalistische ontwerpen. Er zijn ook luxe opties beschikbaar, zoals regendouches, sunshowers, vrijstaande baden en geavanceerde toiletfuncties. Kom gerust eens langs in onze showroom, wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen