Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen

Sunshowers

Sunshowers, ook wel bekend als zonnebankdouches of zonnedouches, zijn innovatieve apparaten die het beste van twee werelden combineren: de ontspanning van een warme douche en de voordelen van blootstelling aan zonlicht.

Een sunshower bestaat uit ingebouwde zonnelampen die infrarood en UV-straling afgeven. Deze lampen bootsen het natuurlijke zonlicht na en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. U kunt kiezen uit verschillende intensiteitsniveaus en zelfs de duur van de blootstelling aan UV-straling regelen.

Het gebruik van een sunshower heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om het hele jaar door een gezonde teint te behouden. In plaats van naar een zonnestudio te gaan, kunt u gewoon in uw eigen badkamer genieten van een beetje zonlicht.

Blootstelling aan UV-stralen stimuleert ook de aanmaak van vitamine D in het lichaam, wat essentieel is voor het behoud van gezonde botten en een goed functionerend immuunsysteem.

Bovendien kan het nemen van een douche met een sunshower ook bijdragen aan ontspanning en het verminderen van stress. De warmte en het licht van de zon hebben een positief effect op de gemoedstoestand en kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning. Daarnaast kost een Sunshower aan energie ongeveer €12 per jaar.

Het installeren van een sunshower in uw badkamer is relatief eenvoudig. Het kan worden geïntegreerd in de bestaande doucheruimte en wordt aangesloten op de waterleiding en elektriciteit. Het is echter belangrijk om professionele hulp in te schakelen bij de installatie om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig wordt uitgevoerd. Aboud Tegels & Sanitair helpt u hier graag bij.

Offerte aanvragen