Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen

Over ons

Bij Aboud Tegels & Sanitair delen we een familiepassie, die is ontstaan uit de samenwerking tussen vader en zoon: het creëren van adembenemende badkamers en vloeren. Met meer dan 20 jaar vakmanschap staan wij garant voor een schitterend eindresultaat.

Onze showroom, een bron van inspiratie, weerspiegelt de nieuwste trends in tegels en sanitair, waardoor u een scala aan mogelijkheden onder één dak vindt. Onze reis begon met de veelzijdige kennis van onze vader als allround timmerman. Toen wij onze deuren openden, lag onze focus voornamelijk op het verfraaien van badkamers en woonkamervloeren.

Gaandeweg merkten we echter dat onze klanten ook andere wensen hadden. Van schilderwerk tot stucwerk, van op maat gemaakte slaapkamerkasten tot complete woningrenovaties – u vroeg, wij breidden onze diensten uit. Nu staan we klaar voor de totale transformatie van uw woning. Of het nu gaat om een complete renovatie of een stijlvolle update, wij begeleiden elk project van begin tot eind. Met ons als uw enige aanspreekpunt, garanderen wij een soepel, zorgeloos proces en een resultaat dat uw dromen overstijgt.

Laat ons uw thuis transformeren, met de zorg en kwaliteit die u van Aboud groep kunt verwachten