Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen

PVC en laminaat

PVC en laminaat van Headlam zijn beide populaire vloerbedekkingen die bekend staan om hun duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Ze bieden beide aantrekkelijke opties voor het inrichten van verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs de badkamer.

PVC-vloeren, ook wel bekend als vinyl vloeren, zijn gemaakt van meerdere lagen synthetisch materiaal. Ze zijn ontworpen om duurzaam en bestand te zijn tegen slijtage, vocht en vlekken. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, patronen en kleuren, waardoor u gemakkelijk een vloer kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Ze kunnen er zelfs uitzien als hout, steen of tegels, waardoor u de uitstraling van een natuurlijk materiaal kunt creëren zonder de nadelen ervan. PVC-vloeren zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden, omdat ze waterbestendig zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Laminaatvloeren worden afgewerkt met een beschermende toplaag die de vloer beschermt tegen krassen, vlekken en slijtage. Ook laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor je een breed scala aan ontwerpmogelijkheden hebt. Ze bieden de uitstraling van een houten vloer tegen een lagere prijs en zijn gemakkelijk te installeren dankzij een kliksysteem.

Zowel PVC als laminaat hebben enkele gemeenschappelijke voordelen. Ze zijn beide relatief betaalbaar in vergelijking met andere vloerbedekkingen, zoals hout of natuursteen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes of huishoudens met huisdieren en kinderen. Daarnaast zijn ze vaak verkrijgbaar met geluidsisolerende en thermische eigenschappen, waardoor ze comfortabel zijn om op te lopen en bijdragen aan de isolatie van de ruimte.

Aboud Tegels & Sanitair vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Headlam PVC- en laminaatvloeren. Kom gerust eens langs in onze showroom. Hier vindt u ons gehele assortiment en kunt u inspiratie op doen voor uw nieuwe vloer.

Offerte aanvragen