Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen

Tegel Sneek

Ontdek de tegel die bij u past in Sneek: Aboud Groep Tegels & Sanitair

Op zoek naar kwalitatieve tegels in Sneek? Zoek niet verder! Bij Aboud Groep Tegels & Sanitair in Lemmer bent u aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring in het creëren van prachtige badkamers en vloeren met hoogwaardige tegels, staan wij garant voor vakmanschap. In onze inspirerende showroom ontdekt u de nieuwste trends op het gebied van tegels & sanitair, allemaal op één plek.

Kom langs in onze showroom of neem contact op!

Passie voor uw tegel in Sneek

Bij Aboud Groep draait alles om onze liefde voor tegels. Vader en zoon delen dezelfde passie: het ontwerpen van prachtige badkamers en vloeren met de mooiste tegels. Onze tegels laten uw visie tot leven komen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we vakmanschap en expertise garanderen.

Dé tegelbestemming in Sneek

Op zoek naar tegels in Sneek? Aboud Groep is dé bestemming voor u. In onze showroom dompelt u zich onder in inspiratie en innovatie. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van tegels & sanitair, of u nu houdt van modern of klassiek. Ons assortiment sluit aan bij uw stijl.

Complete ervaring onder één dak

Bij Aboud Groep begrijpen we het belang van efficiëntie. Daarom hebben we alles onder één dak in onze showroom in Lemmer. Niet alleen een uitgebreide collectie tegels, maar ook een variëteit aan sanitairopties om uw badkamerontwerp af te maken. Bespaar tijd en moeite met onze tegels.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap voor uw tegel in Sneek

Wanneer u tegels in Sneek zoekt, kiest u voor Aboud Groep voor ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Onze ervaring, passie en toewijding aan het creëren van prachtige badkamers en vloeren met de mooiste tegels maken ons de ideale partner voor interieurontwerp. Bezoek onze showroom in Lemmer en laat ons u begeleiden bij het realiseren van uw droomproject met onze tegels.

In Sneek en omgeving op zoek naar tegels? Aboud Groep heet u welkom in onze inspirerende showroom, waar we samen met u ruimtes vormgeven die vakmanschap en schoonheid uitstralen met onze tegels. Kom vandaag nog langs in onze showroom en ontdek de wereld van tegels bij Aboud Groep Tegels & Sanitair!

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook of Instagram.