Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen
  Terug naar overzicht

Restaurant

De keuze en installatie van tegels in een nieuw restaurant is een cruciaal onderdeel van het interieurontwerp. Niet alleen vormen ze een duurzaam en praktisch oppervlak voor zowel vloeren als muren, maar ze spelen ook een prominente rol in het bepalen van de sfeer en esthetiek van de eetruimte.

Voor restaurants is het kiezen van de juiste tegel niet alleen een kwestie van esthetiek. Het is essentieel dat de tegels bestand zijn tegen zwaar verkeer, gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen vlekken, vooral in de keuken en rond de bar. Het type tegel, of het nu keramisch, porselein, natuursteen of mozaïek is, moet zorgvuldig worden overwogen op basis van de functionaliteit en het gewenste uiterlijk.

Bij Aboud Groep staan we ook voor u klaar, ook als het gaat om tegelwerk in een restaurant. Kom gerust eens bij ons langs in de showroom, dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden. Neem ook een kijkje bij onze badkamer projecten.